tiistai 4. lokakuuta 2016

ÅIF- Erä Sininen 2.10.2016

Pojan joukkueen kausi laitettiin virallisesti alkuun Porvoon salibandyhallilla yhdellä ottelulla ÅIFia vastaan. Kahdeksan joukkueen lohkossa pelataan yksinkertainen sarja, jonka jälkeen neljä joukkuetta viivan yläpuolelta menee ylempään, ja neljä joukkuetta viivan alapuolelta alempaan jatkosarjaan. Jatkosarjojen pelit lähtevät käyntiin marraskuussa.

En yhtään tiennyt mitä odottaa harjoituspelien perusteella, joita oli kuitenkin pelattu lähtökohtaisesti kovempia jengejä vastaan. Näytti siltä, että tämä peli olisi ollut voitettavissa, sillä vastassa ei ollut erityisen taitava tai fyysinen jengi. Alussa ainakin oli havaittavissa hermostumista ja siitä johtuvaa mailojen väpätystä niin hyökkäys- kuin puolutuspäässä. Loppua kohti alettiin saada hyviä, mietittyjä hyökkäyksiä aikaiseksi, ja peli asettui paremmin uomiinsa. Peli päättyi kuitenkin ÅIFin harmittavaan tasoitukseen vain minuutti ennen loppua.

Enpä uskalla arvata, kumpaan sarjaan tie tästä vie. Pelirohkeutta kaipaisin pojille lisää. Sillä, että uskoo voittavansa, saisi sen pienen lisän vääntöön, joka johdattaisi sinne voittoon asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti