lauantai 1. lokakuuta 2016

Erä B Sininen - PHSB 28.9.2016

B-poikien SM-sarjapelistä sai hyvän vertailukohdan heti perään pelattuun Erä B Sinisen harjoitusmatsiin, jossa vastaan tuli lahtelainen PHSB. Pojat olivat käyneet voittamassa tämän B-divarijengin edellisessä pelissä, joten vieraiden näyttöhalut olivat kovat.

Vauhtia oli sarjatasoa alemmassakin pelissä kiitettävästi, mutta kun taitoa ei niinkään, oli peli kovin sekavaa. Maltillisia, organisoituja hyökkäyksiä sai aikaan vain vastustaja, kun Erän pojat syyllistyivät joko yksinyrittämiseen tai hätäisiin ratkaisuihin. Tai molempiin. Myös kaksikamppailuissa jäivät Erän pelaajat liian useasti häviäjäksi. Niin se vaan joukkueen menestys koostuu yksilöiden taitojen ja joukkueen taitojen määrittelemättömästä summasta.

Nestori "Nese" Kaskela pelasi vakuuttavan ottelun maalilla, ja kun ykköskentän pojat onnistuivat maalinteossakin, niin ottelu pysyi yleisestä sähläysvaikutelmasta huolimatta yllättävän tasaisena. PHSB voitti lopulta vain yhden maalin turvin 4-5.