maanantai 31. lokakuuta 2016

Erä Sininen - SB-Pro 28.10.2016

Enpä tiennyt, että pojan joukkue oli ilmoitettu alueliigaankin, mutta selkisi asia sen verran ajoissa, että työviikon saattoi päättää seuraamalla poikien ko. liigan avauspeliä Campo Sportissa. Tämä oli ilmeisesti myös ensimmäinen kerta, kun kesällä joukkueessa aloittanut toinen veska pääsi aloittavaan kokoonpanoon.

Alueliigan pelit kesätävät vain 2x20 minuutia, joten heti alusta asti saa olla tarkkana. Pojat onnistuivat hankkiutumaan pelissä pain maalin johtoasemaan vaikken oikein ymmärrä miten, sillä pelissä ei oikein näyttänyt olevan joukkueellista ideaa. Toki ideana olikin kuulemma ollut antaa enemmän vastuuta niille pelaajille, jotka eivät varsinaisessa aluesarjassa pääse aina kokoonpanoon. Tuskallisesti tuli sellainen tunne, että kaikki hävittiin, kaksinkamppailuista alkaen.

Yksi pelaaja itse asiassa loisti, nimittäin uusi veska. Aivan maagisia torjuntoja kaikilla mahdollisilla kehonosilla. Mutta todella tiukaksi pojat pelin päästivät: oman pään pelaaminen hermostutti liikaa ratkaisuhetkillä, ja SB-Prolta lähti napakka, maaliin mennyt laukaus viime sekunnilla. Meidän onnemme oli, että tuomarit tulkitsivat eliajan olleen täysi, kun apllo meni maaliviivan yli. Peli siis päättyi Erä Sinisen 2-3-voittoon.